
میکروبلیدینگ ابرو اصطلاحی است که این روزها زیاد بهگوش میرسد. تعداد خانمهایی که بهخاطر ابروهای کمپشتِ نازک مدام مجبورند از مداد ابرو، ژل یا سایه برای پر کردن ابروهایشان استفاده کنند کم نیست. عدهای هم در سالهای گذشته از روشهای دائمی پر کردن و طراحی ابرو مثل تتو استفاده کردهاند و از نتیجه، چندان دلِ خوشی ندارند. با اینهمه اگر شما هم از آندسته خانمهایی هستید که با مشکل ابروهای کمپشت و نازک دستبهگریبان هستید، بهنظر میرسد دیگر وقت آن رسیده که با امتحان یکی از روشهای جدید پر کردن ابرو چهرهی جدیدی را تجربه کنید. در این نوشتار با ما همراه باشید تا با جدیدترین روشهای طراحی دائمی ابرو ازجمله میکروبلیدینگ، میکروپیگمنتیشن، میکروشیدینگ و میکروفیزرینگ آشنا شوید.
میکروبلیدینگ ابرو چیست؟
میکروبلیدینگ ابرو یا هاشور سهبعدی و مویی ابرو روش مدرن طراحی و پر کردن نیمهدائمی ابروست که درحقیقت جدیدترین نسل تتوی ابرو محسوب و با یک قلم حرفهای بهنام «بلید» متشکل از 12 تا پانزده سوزن انجام میشود. در این روش، ابتدا با حدوحدود و مدل انتخابی فرد با مداد روی ابرو بهدقت طراحی میشود و سپس رنگ مخصوص ابرو که خمیری، ژلهای، جامد یا انواع دیگر است، بهوسیله این قلم به غشای میانی پوست نفوذ میکند و بهاینترتیب رنگدانهها در پوست تهنشین شده و پوست رنگ میگیرد.
تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن
میکروبلیدینگ ابرو برخلاف میکروپیگمنتیشن ابرو که با قلم و دستگاه دیجیتال انجام میشود و مادهی رنگی به لایهی عمیقتری از پوست تزریق میشوند و بههمیندلیل طرح ابرو دائمیتر است، روشی نیمهدائمی تلقی میشود. میکروبلیدینگ ابرو بهدلیلِ ظاهر طبیعیای که به ابرو میبخشد و حالت خطهای مایلی که شبیه موهای ابرو در جاهای خالی ابرو طراحی و کشیده میشوند، حالتی طبیعی به ابرو میبخشد؛ بههمیندلیل با استقبال فراوان خانمهای خواهان ابروهای خوشحالت در سرتاسر جهان مواجه شده است.
روش میکروبلیدینگ برای طراحی ابرو نسبتبه میکروپیگمنتیشن دوره بهبودی کوتاهتر، هزینه و ماندگاری کمتری دارد و برای کسانی که بهدنبال طراحی طبیعی برای ابروها هستند، روش ترمیم ایدهآلی است. دو روش میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ برخلاف روشهای سنتی تتو ابرو نیمهدائمی هستند و بعد از مدتی حدود دو تا 5 سال (در میکروبیلدینگ حتی کمتر از این مدت یک تا سه سال) کمرنگ و بیرنگ میشوند، بههمیندلیل هر چند وقت یکبار نیاز به ترمیم دارند.
بد نیست درمورد روش میکروپیگمنتیشن بدانید که علاوهبر ترمیم ابرو و کاربردهای دیگر این روش در امور زیبایی، در امور درمان هم میتوان از میکروپیگمنتیشن برای مداوای مشکلاتی مانند ویتیلیگو (بیماری برص یا پیسی) یا اصلاح جای زخم یا کلوئید کمک گرفت. یکی از محبوبترین کاربردهای میکروپیگمنتیشن هم اصلاح زخمهای جراحی پلاستیک یا بازسازی هالهی پستان در موارد ماستکتومی (عمل جراحی برداشتن پستان در سرطانها و…)، هماهنگ کردن اندازهی هاله و شدت رنگ هاله با سینه است.